Nejnovější recenze ze sekce Kytarové efekty
- Provedeni
- Sniží hlasitost pouze o pár decibelů
- Malá citlivost
Co se nikde nedočtete je to, že pedál, i když má nastavitelné úrovně pro max a mi hlasitost, nedokáže jít úplně do ticha. Hlasitostní pokles je opravdu nepatrný.
for fun:)-
Osvědčený produkt
- regulace hlasitosti efektu v mixu
- design
- regulace hloubky tónu
- shimmer zní trochu jako varhany, ne úplně ideální rozmanitost subfrekvecí při hraní tónu
- poloha napájecí zdířky je zvolená dost nešťastně
Kvalitní mechanika, pěkný zvuk.
- skvělý zvuk
- Naprostá spokojenost, rozbalil jsem, zapojil do pedalboardu a už v továrním režimu fungoval podle očekávání. Pěkné provedení, možnost toneprint. Možnost zapojit přes smyčku. Používám v hi-gain, zavírá jak má, oceňuji při djentových riffech. Nastavení threshold se nesmí přehnat, pak ořeže zvuk (což je zpravidla normální-všeho s mírou). Dá se nastavit příjemný dozvuk v sólech, než gate uzavře. TC Electronic opět nezklamal...
- Skvělá cena, za to ticho bych i připlatil :)
- Pěkný design
- Je to můj druhý kousek MARKBASS Compressore z Kytary.cz
- Vzhledem k dlouhodobému laborování s efekty typu baskytarový kompresor, mohou porovnávat s těmi nejpoužívanějšími. S MXR, Boss, EBS, Ampeg, Aguilar, je zvuk a komprese MARKBASS kompresorem přesně co potřebuju, něco naprosto odlišného od ostatních výše zmíněných. Výborná komprese s velkou možností úpravy míry komprese a sustainu. Gain v podobě lampového teplého vrnivého zvuku, dodá celkovému zvuku celkový charakter zvuku MARKBASS. Tedy krásně se zvuk mísí a doplňuje s aparátem MARKBASS LMII a MARKBASS 4x10 ale bude se krásně vyjímat i s ostatními značkami. Osobní zkušenost i se stackem GK. Zvuk také naprosto dokonalý.
- Nevýhodu nebudu psát se záporem. Efekt se díky postavení knobů snadno v brašně pedalboardu rozhodí jejich nastavení, ale stačí si udělat značky a rychle přenastavit na vlastní nastavení. Další nevýhodou je velikost a větší váha (když porovnám s výše uvedenými), zabere dost místa na PB, ale zvuk a komprese to vynahradí. Nebrumí, nešumí, v balení najdete i 12V 1.5 A zdroj.
- Bytelný a malý, použitelný s efekty více výrobců
Dodnes mě nebyl dodán........
pracuje jak se očekává ---Chtělo by to vychytat doraz minima volume
Funguje jak má
Tento produkt doporučuji.
Je to nejlepší volune pedál, který si můžete pořídit.
Funguje naprosto bez problémů, nežere signál no prostě Ernie Ball
Výborný clean boost. Super zvuk, krásný design, skvělá funkce Prime Time - šlápni a drž. Bezkonkurenční poměr cena/výkon.
před zakoupením jsem sledoval ukázky na youtube, takže na základě toho jsem se rozhodl. Snad jen pár zvuků je tam zbytečných, ale jinak je většina zvuků použitelná a inspirující.
- Dobrý,čístý zvuk.
spokojenost
I když je lampa uvnitř 'jen' jakási NOS 6205, tak si cením dynamiku a vyšší harmonické, které jinak z tranzistoru nedostávám.
Docela slušný noise-gate/suppressor.Komu to šumí a brumí v efektové smyčce,doporučuji koupi tohoto pedálu.Utlumí to nepříjemé zvuky.
- sustain na výbornou
- silný generátor šumu
Pokud si člověk dá tu práci tak dokáže s Boss CS-3 "zázraky". Na clean dělá přesně co se od něj očekává, pokud ale použijete zkreslení tak logicky zvednete i hodnotu šumu který tento compressor silně generuje.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »