Nejnovější recenze ze sekce Kytarové efekty
Kvalita od Bosse, není co vytknout
V této cenové kategorii solidní přístroj
Dostačující,za tuto cenu dobré.
Výborný efekt za super cenu.
Excellent looper
Na moje hraní výborný ,malý ale dravý
- hraje a funguje,jak je deklarováno.
mě baví experimenty a zboží tohoto druhu to umožnuje.
- dobrá kvalita za slušnou cenu.co více si mohu přát
pěkný fenderovský zvuk vč. možného zkreslení, podařený efekt za minim. cenu, už je v pedalboardu + dalších 6 efektů od Caline. A funguje to pro mé domácí použití luxusně!
zdařilý efekt za solidní cenu
Velmi dobrý distortion ,nejlepšího zvuku se dosáhne, dávat zkreslení na úroveň overdrivu a nakopnout jiným overdrivem ,mě se osvědčila Pro Ts 8o8 ,super zvuk jasný konkrétní
- Vlastním sd 1 z roku 1982 japan a tento současný, oba jsou vynikající nakopavadla , dodají šťávu a harmonický, a důležitá věc výborný průchozí zvuk
- Výborný metalový distortion s gatem
- věrný overdrive ve stopách Marshall
- teplý zvuk
- nižší rozsah korekce ( bass(treble)
Překvapivě nadstandartně dobře konstruovaný zvuk a jeho čitelnost . potěší Vás nejen cenou , ale především tím , že zdrtí i pětinísobně dražší produkty \\\
Skvely pomocnik a doplnek k efektum
super výrobek
- Skvělý zvuk, jednoduchost.
- Potřeba zvyknout si na malé potenciometry.
Prostě skvělá analogové klasika.
Vše funguje jak má. Potlačení šumu při High gainu funguje pouze při zapojení SEND - RETURN ale potlačení zpětné vazby funguje při zachovaní dobré citlivosti nástroje i při klasikém zapojení INPUT - OUTPUT.
Hodí se pro hardrock a heavy metal. Hustší zvuk nečekejte. Dle mně spíš dobrej overdrive.
Super. Vše funguje jak má
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »